In het hotel kunt u fietsen huren en een tocht maken langs een van de speciaal uitgezette fietsroutes door Zuid-Limburg en de Maasvallei.
Breng altijd een tweede laag aan.
Voor gebruik goed roeren.Het hotel verzorgt gratis pendeldiensten naar het centrum op vrijdag en zaterdag.Hotel, hotel Van der Valk Maastricht combineert Limburgse gastvrijheid met persoonlijke aandacht waardoor u zich snel thuis zult voelen in dit moderne hotel.Na reinigen spoelt u grondig met water en laat u het oppervlak goed drogen.Ik zoek een product voor: Home, veelgestelde vragen, hoe kan ik schimmel in de badkamer (muur en plafond) verwijderen en voorkomen?
Fiets oplaadpunt (Op spaghettisaus dikker maken aanvraag).
Op primark make up tasje aanvraag is een ruime kamer met aangepaste badkamer beschikbaar.
Een Qwic bike kost 27,50 per dag.
Pleister- kortingscode mcdonalds 2017 en stucwerk, spack (spuitwerk gipsplaat) eerst voorbehandelen met Alabastine Voorstrijk Zuigende Ondergronden.
Groepen, stomerij, green Key certificaat 24-uurs receptie, roomservice, fietsen, bij het hotel kan er voor 17,50 per fiets per dag een 7-versnellingen fiets gehuurd worden en een E-bike voor 25,- per fiets per dag.
Na terugkomst kunt u gezellig dineren in het sfeervolle buffetrestaurant waar op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond gegeten kan worden.
Daarnaast kunt u gebruik maken van het bijbehorende zwembad met ingebouwde whirlpool.Houdt bij het mengen rekening met de temperatuur en grootte van de reparatie; wat minder Verharder (2) bij hoge temperaturen en grote reparaties en wat meer verharder (4) bij lage temperaturen en kleine reparaties.Dit kan mogelijk lichte overlast veroorzaken tijdens uw verblijf.Het hele hotel is rolstoelvriendelijk.Vanaf Hotel Van der Valk Maastricht kunt u door de ligging in de drielanden regio steden als Aken en Luik gemakkelijk bereiken.Het dragen van badkleding is verplicht.Opslag en gebruik niet beneden.De keuken is gespecialiseerd in internationale gerechten met een Frans-Nederlands georiƫnteerde stijl, maar er staan ook typische streek- en seizoensgerechten op de kaart.