bloemen ketting maken

3 Trek de draad strak.
8, plak de onderrand van het crêpepapier om de stengel vast.Klik hier: /4q2 "Altijd Al Willen Weten Hoe Je Die Mooie Bos Bloemen Moeiteloos Op De Vaas Kunt Zetten?Ze zijn niet moeilijk om te maken.In de gouden maand zien we heel veel mooie what makes a sonnet a sonnet geeltinten.3 Naai de korte melkbad maken fotoshoot kanten aan elkaar.Bij Handboek Bloemschikken - Jan van der Kamp (isbn ).Plak de bovenkant nationale sauna cadeaukaart van de pijpenrager met plakband langs de korte kant van het crêpepapier.Duw de naald vanaf de voorkant door het lint heen naar achteren toe.
7, rol het crêpepapier om de stengel heen.
Door dit mooie metallic papier werd ik meteen geïnspireerd om er mooie kerstversieri.
Knip het papier steeds recht in vanaf de bovenzijde van de diagonaal.
Trek eerst met je liniaal en potlood een lijn op ongeveer 1,27 centimeter afstand van de onderrand van de rechthoek van crêpepapier.
Tips Als je een papieren bloem maakt, zorg er dan voor dat je het crêpepapier gelijkmatig oprolt zodat de verschillende delen van de onderrand goed op elkaar blijven liggen.
Een video over het maken van Foamiran bloemen.
Bij Deen zijn bloemen en planten heel erg belangrijk.Maak de draad vast met een knoop (of twee als dat nodig is).3, teken lijnen op de rechthoek.10, trek de franjes van crêpepapier uit het midden weg.5 Vouw het lint tot een cirkel.

Dit is wat je nodig hebt: Een stuk stof van 10 bij 50 centimeter Een naald en draad Een strijkijzer 2 Vouw de stof in de lengte doormidden.
Maak een knoop aan het eind van de draad.
9, wikkel bloementape om de bovenkant van de steel en de onderkant van de bloem.