Om een idyllisch Frans gevoel in huis te krijgen, kun je op je balkon of tuin een paar typische bistrostoelen neerzetten met een ronde tafel!
Tante heeft net een nieuwe site ontdekt, ken je deze site al?
Of het nou make photo into cartoon free een moment van feesten is, van nadenken of herinneringen ophalen: ieder op zijn manier een fijne avond en goed nieuw begin gewenst!
Donderdag 17 en vrijdag 18 december 2009 Speciaal voor de Kerstdagen 2 koopavonden waarbij alle Kerst-artikelen flink afgeprijsd zullen zijn!Bedankt vriendelijke mensen uit Putten voor de gezellige jaren!Categorie, prijs (EUR kleur, materiaal, merk, van stoel tot stoel.We willen graag naar buiten de tuin in en de lente opsnuiven.Naast de 8 reguliere edities van dit jaar is er ook een Kerst Special uitgekomen, met allén fotos, gén advertenties!Vanaf nu ook te bestellen via de webwinkel.Tante Brocante bestaat op 1 juni al weer 5 jaar!(10 augustus 2012) Jeanne dArc augustus Vanaf nu weer in de winkel.De winkel wordt al leger.Vanaf heden in de winkel verkrijgbaar.Allerlei markten, die lang geleden voor verschillende doelen dienst hebben gedaan.
De workshop wordt gegeven op locatie van Tante Brocante, aan de Koninginnelaan 66 te Apeldoorn en de winkel is deze avond ook geopend voor de deelnemers.
Persoonlijker kan het niet!
EN high tea hapjes en ander lekkers van Royal Tea, mooie sieraden van Exoal, een professional legt tarot kaarten tegen een kleine vergoeding.
In verband met de leegverkoop van de winkel van Tante Brocante zijn alle woonaccessoires van Jeanne dArc Living als sterk afgeprijsd!
Het is verkrijgbaar in wit en heeft een rond medaillon als kenmerkende stijl.Corsetten Erg naar uit gekeken!Het stimuleert om volgend jaar weer een avond te organiseren!De uitstraling is lekker retro en modern en absoluut een lust voor het oog.Iedereen die meedoet maakt bovendien kans op: een LCD tv, een senseo latte, waardebonnen en verrassingen.Moederdag aanbieding Vaders opgelet!