dj tafel maken surprise

Outside Area, yes, massage Area, yes, sauna.
Maar ondanks, of juist dankzij al de merkwaardigheden en wederwaardigheden is Statia ook een plek met heel veel mogelijkheden.
Mijn liefde voor dit eiland heb ik overgebracht op m'n moeder en Jeannette die samen bij me langskwamen.Wat kost een geheel verzorgd cocktail catering?Kitts ligt vanaf.Het is ondenkbaar, dat je als tijdelijk verblijvende Nederlander ooit aansluiting bij een autochtoon zult vinden.Daarna lijkt dat het gras bij de buren groener is en gaat het setje uit elkaar.Een kwestie van de vloer 'met de Franse slag' aandweilen dus en maar wachten op een iets drogere periode.Een bijna onvoorstelbare actie eigenlijk en ik vind het stiekem ook wel goed van mezelf.Jahaaa ook hiermee een nieuw begin, want zelfs m'n oude-vertrouwde iMac heb ik in Nederland laten staan.
Sommige mensen had ik graag (nóg een keer) gezien In het vliegtuig terug en nu ik hier zit zeggen ze regelmatig "prettige vakantie" tegen me, waarop ik dan zielig antwoord: "Bedankt hoor maar ik moet weer werken.
Het pakket dat ik nu heb, vind ik voldoende.
Geld overhouden op het einde van de maand, omdat je geen dure vliegticket hoeft te kopen om kerst en oud en nieuw met familie en vrienden door te brengen.
Ik moest denken aan die reclame van een tijd geleden, dat een man, tijdens het wachten op internetpagina's, Japans of zo leerde.
De meesten doen hier net zo goed hun huiswerk niet, dus maken ze ook toetsen waar ze werkelijk niks meer aan hebben gedaan dan wat ik in de lessen met ze heb besproken.
Echt een heel prettige afsluiting van 2005 en zeker uitschuifbare plank maken net zo'n fijn begin van 2006.Als het hier regent, vertrekken de vliegtuigen niet.Ondertussen zijn er vaak wel kinderen geboren, maar die blijven bij de moeder.Vooral de dagen nadat 'vader' Jan-Age vertrokken was, waren zwaar voor me: opeens moest ik de verzorging als alleenstaande moeder doen.Een heel simpel excursieprogramma had ik voor ze in petto: gewoon alle dagelijkse dingen meemaken plus wat extra's.Uiteraard ben ik naar de bruiloft geweest en ben ik naar pretparken en terrasjes gegaan.Zo moesten we tijdens een workshop aan het begin en aan het eind van de dag aftekenen (let op!: er zijn ongeveer 18 docenten hebben we afgelopen maand moeten tekenen voor de ontvangst van ons salarisstrookje; heb ik ook meerdere keren getekend dat ik een.