Voor algemene vragen, het maken van afspraken of herhaalrecepten vragen wij u met ons niet op het noodnummer contact op te nemen.
Terugkeervisum, wilt u naar het buitenland reizen en hebt u tijdelijk geen geldige verblijfsvergunning?
Over ons, contact, veel gezocht.Maak online een afspraak voor de volgende producten en diensten: Biometrie (pasfoto, vingerafdrukken en handtekening voor uw verblijfsdocument heeft de IND een pasfoto, vingerafdrukken en een handtekening nodig.Op 15 november organiseren wij een super gezellige Ladiesnight met een hapje en een drankje en superleuke acties en aanbiedingen.Pedicures en manicures laten uw handen en voeten er weer geweldig uitzien.Venus Instagram, copyright 2018 Venus Nails.Voor andere afspraken belt u met (ma t/m.00 tot.00 uur).
Dit kan via ons algemene nummer, waarna u kiest voor optie.
Wanneer die documenten niet voldoende zijn of buiten uw schuld ontbreken, kan de IND u een DNA-onderzoek aanbieden. .
Maar ook zetten wij acrylnagels, nailart en kunt u voor een shellac behandeling langskomen.
Verblijfsdocument ophalen, de IND stuurt u (of uw referent) een brief als u uw verblijfsdocument of originele document, zoals uw paspoort of geboorteakte, kunt ophalen. .
Of u kunt contact opnemen met het 06-nummer dat u na een operatieve behandeling is meegegeven.Hier kunt u komen voor verschillende schoonheidsbehandelingen.Dan hebt u soms een terugkeervisum nodig om weer naar Nederland te reizen.U kunt hiervoor alleen een afspraak maken als u een DNA-brief van de IND hebt ontvangen.Venus Nails, maagdstraat 9 3331SC Zwijndrecht, nederland, tel:, mail: 15 november Ladies Night.Noodnummer, bent u als klant/patiënt in behandeling bij ons en heeft u acute klachten, dan kunt u ons buiten werktijden altijd bereiken via onze noodlijn.Tijdens onze openingstijden staan we u graag te woord.De sticker is een bewijs dat u in Nederland uw procedure mag afwachten. .Sun Nail Art biedt in het schoonheidsinstituut, in Harelbeke en Astene, cadeau bruidspersoneel een waaier van klassieke schoonheidszorgen.