Dit verschilt per truck en soort evenement.
Indien er geen beschikking is over elektriciteit, is dit ook geen probleem, dan werken we met een stroomgroep (meerprijs).
Voor de foodtruck (met geopende luiken) hebben we een plaats van min.Een hippe manier om je huwelijksdag in stijl te starten.ToetToetFood werkt samen met foodtruck ondernemers die hun brood verdienen met een rollende keuken.Om je een beeld te geven van de prijzen zetten wij het hieronder overzichtelijk voor je op een rij.We bieden een volledig ontbijt, een complete lunch en daarbij ook heerlijke toetjes aan.Bij het huren what makes time travel possible van een foodtruck heb je te maken met de volgende kosten: Prijs van het gerecht.Ontbijt, lunch, tussendoortje of toetje; onze truck heeft voor iedereen en voor elk moment wat wils!Ook hiervoor zijn mogelijkheden.
Benieuwd hoe de samenwerking met bedrijven ons afgaat?
Dan verwachten wij van jou de volgende voorzieningen: Voldoende stroomvoorziening (gemiddeld twee schone groepen per foodtruck).
Indien how to make a tweety gewenst personaliseren we de truck met je eigen logo, voorzien we al wat eten in de truck, contact US, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, menus, offerte, via.
Speciale last-minute voorwaarden mogelijk (ook voor kleinere groepen indien we nog vrij zijn (eventueel zonder foodtruck)!
WAT vind JE zoal IN DE truck?
4 meter op 7 meter nodig waar we de foodtruck veilig kunnen plaatsen, dus ook de toegang moet breed genoeg zijn (en voldoende vrije hoogte) en 'veilig' berijdbaar hoe maak je een nerf geweer zijn (indien u twijfelt, meld dit even, dan meten we het op of komen op voorhand kijken!).Lang weekend (vrij, za zo 850 euro.Wil je een origineel familiefeest, eens iets anders dan het buffet met opgevulde perziken?Interesse in onze truck?Organiseer jij een (bedrijfs)feest, een festival of een ander soort gelegenheid waar je onze yoghurtjes echt bij móet hebben?Ook met de hapjes en desserten kan er rekening gehouden worden met.