geschenkverpakkingen zelf maken

Zelfs de levertijd bepaal je zelf.
Bovendien bezorgt onze leverdienst uw aankoop vanaf een minimum hoeveelheid geheel gratis bij u thuis! .Hoe kun je dit beter doen dan speelgoed cadeau met spandoeken?Onze streek heeft enorm veel te bieden voor liefhebbers van wandelen of fietsen maar ook voor diegenen die even van de rust willen genieten.PVC: hoogwaardig PVC met een gesatineerde coating.Mesh: winddoorlatend, stevig en duurzaam, blockout: aan twee kanten te bedrukken.Uw drankenhandelaar, de Olense Drankcentrale.Onze visie, als gepassioneerde fruitteler dragen wij gezond eten hoog in het vaandel.Spandoek bedrukken, laat je een spandoek bedrukken bij, dan helpen wij je graag op weg naar het spandoek van jouw dromen.Neem contact op voor informatie!
Hieronder vind je de werktekening(en) en/of informatiesheet(s) van je gekozen product.
Ma : 13u00 18u00 Di - Vr : 09u00 - 12u00 / 13u00 - 18u00 Za : 09u00 - 12u00 / 13u00 16u30 Zo : Gesloten op zon- en feestdagen.
Een uitgebreid assortiment, bij de Olense drankcentrale bent u aan het juiste adres voor: Ook bieden wij een uitgebreid assortiment andere producten aan, zoals mineraalwater, melk- en energiedranken, gemalen koffie, thee, suikerstaafjes, chocolaatjes, chips, snoep en instant soep en chocomelk.
U kunt uw mand zelf samenstellen of kiezen uit ons assortiment.
Bel, beste Klanten, Met spijt in het hart moeten wij u mededelen dat wij wegens omstandigheden ons genoodzaakt zien onze activiteiten stop te zetten en de winkel binnen onafzienbare tijd te sluiten.
In 1992 werden in Gruitrode de eerste blauwe bessen dino eieren maken geplukt.
Vanaf half juli tot eind augustus kan u zelf uw blauwe bessen komen plukken en genieten van een heerlijk stuk blauwe bessentaart in onze cafetaria die dan 7 op 7 open is! .Voordat je begint met een spandoek bestellen, is het een goed idee om na te denken over de manier waarop je ze gaat bevestigen: met of zonder frame.In onze hoevewinkel gelegen aan de plantage zijn tal van gezonde natuurlijke producten te koop.Laat je liever goedkope spandoeken drukken?Wandelgebieden De Oudsberg en Donderslag grenzen kijkdoos maken dierentuin aan onze plantage.Zowel handelaars, horecazaken als particulieren zijn van harte welkom in onze winkel in Olen.In ons winkeltje in Gruitrode vindt u het hele jaar door een groot assortiment van gezonde blauwe bessenproducten.Met deze machine kunnen we de bessen gemakkelijker sorteren en zullen er veel meer verschillende soorten verpakkingen afgevuld worden.Wij houden u op de hoogte wanneer de definitieve sluiting zal plaatsvinden. .Wenst u een bestelling te plaatsen?Het bedrijf in België richt zich volledig op de teelt van blauwe bessen van vooral vroege en late soorten.



Laat je een spandoek drukken voor binnen of buiten?