Serveer met spekjes of gebakken gedroogde hesp.
En dat was het antwoord op de Soep van de Week rubriek voor deze week.
Met linzensoep kun je alle kanten.
Roer de pot af en toe te zien of de linzen klaar zijn.Gevogelte, 60 min 8,1, linzensoep uit Napels, vegetarisch, 45 min 7,6.Hier is een eenvoudig recept voor linzensoep Schotse.Als de soep klaar is, schep wat in individuele kommetjes.Hoop dat deze duidelijker is dan die versie hiervoor.Voeg dan de wortels in kleine stukjes gesneden toe en laat wat zacht worden.Voeg een beetje 'zout, peper, een takje peterselie en een laurierblad in de pot.Ik heb er een hele eenvoudige soep van gemaakt en het was een groot succes.
Vegetarisch, 50 min 7,3, linzensoep met paprika en couscous, vegetarisch, 65 min 7,8.
Hak twee grote uien en snijd twee wortelen.
Schenk er anderhalf tot twee liter (zelfgemaakte) bouillon of water bij en voeg voor een mediterrane soep een bouquet garni van tijm, peterselie en oregano toe.
Dus deze geeft de Linzen soep weer een tweede kans.
Als de uien glazig, roer het vlees spek.
Ik vind ze zelf heerlijk en als Pim en ik bij een Indiƫr gaan eten bijvoorbeeld bestellen we altijd linzen.
Meng de inhoud van de pot en laat het sudderen overdekt voor ongeveer 20 minuten samen.Bezoek ons op Facebook : Groepen m/groups/ /?frefts, pagina turkse image cadeau d anniversaire pour homme Linzen Soep maken by Karima Bloem Versie 2 Lekkere eten va mijn lieve vrouw. Voeg tenslotte de tomaten ins stukjes gesneden toe en laat zachtjes verder stoven.Als het gaar is, zet het vuur uit.Bovendien is het economisch om een plaat op hetzelfde moment te groot voor je gezondheid.