Hip en, hout een kortingscode.w.v.
Afkoelperiode, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst pretzels maken zonder opgave van reden te annuleren, uitzondering hierbij zijn speciaal voor u op maat gemaakte producten (onze gepersonaliseerde producten). .
Yep, dit is weer een héle leuke webshop!Een echte aanrader voor een mooi en origineel cadeau, voor jezelf of een andere new mom!Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.Elke week een foto, vanaf het moment dat Mila werd geboren had ik een enorme drang om fotos van haar te maken.Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder een aantal van onze gepersonaliseerde items of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor u gemaakte artikelen. .Je kunt de blokken eindeloos gebruiken omdat er superveel opties zijn waaruit je kunt kiezen.
Retourneren, annuleren, onder de wet "kopen op afstand" bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, zonder sporen van gebruik op uw kosten aan ons retour gezonden wordt.
In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan u overgemaakt.
Speciaal voor de lezers en kijkers van heeft.
Voorbeelden: Vast percentage korting op je orderbedrag (bijv.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
10 korting bij, hip en, hout, wil je deze toffe mijlpaalblokken ook bestellen voor de fotos van je kindje?Maar nog vele andere leuke hippe ( en houten) items die helemaal met de hand naar wens gemaakt worden.Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder aantal van onze gepersonaliseerde items of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten ook als u nog niet betaald heeft, worden er annuleringskosten.De meest voorkomende kortingen die je kunt verwachten staan hieronder op een rij.En met de cijfer blokken kun je vervolgens de combinatie maken die je wilt.50,- korting op een reis).Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden.
Op het grote blok staan: dagen, weken, maanden en jaren.