landgoed tenaxx korting

Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.
Zo ben je dan als eerste op de hoogte!
MH is gespecialiseerd in 1 merk met uitstekende kwaliteit-prijs verhouding en ze verstrekken een ongeëvenaarde klantenservice, met al meer dan 23 jaar ervaring.Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Landgoed Tenaxx of ander dagje uit.Meer informatie, stadsrondvaart, bekijk de stad Groningen eens vanaf het eigen chocoladereep maken water.Prijs: 5 euro (kinderen: 2,50 euro).In het koetshuis is de tentoonstelling.
Op 4 en 18 augustus komt de Stichting PretMetRep naar het dinopark met verschillende reptielen.
Ze hebben klanten uit het hele land, en zelfs uit België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Finland, Aruba, Florida etc.
Vul het overzicht aan door een reactie achter te laten onder het artikel.
Maisdoolhof Meerstad, sinds 28 juli kunnen speurneuzen weer dagelijks terecht in het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad, vlak bij het nieuwe strand Meeroevers.
En met onderstaande upgrade gaan ook volwassenen voordelig naar binnen.Help op 5 augustus mee het mysterie te ontrafelen en ga op zoek naar een schat op de Wierde.De vaartocht duurt een uur.Melding verbergen, meer info.Altijd voor dit product een herinnering sturen.Voor de kleinere kinderen is er een zandbak en een minidoolhof.
Waar: Landgoed Fraeylemaborg, wanneer: tot en met 30 september.