U wandelt ook in het Noord-Amerikaanse bos, waar een roedel witte wolven leeft, alsook Canadese elanden, bizons, wasbeertjes en prairiehonden.
Aan de oevers van het water bloeien geurige bloemen en in het water zwemmen onder andere naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te cadeau original 1 an vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je strong 40 korting /strong op de kassaprijs.
Spot jij ze allemaal?S2 font:.0px Arial; font-kerning: none /style style type"text/css".p1 margin:.0px.0px.0px.0px; font:.0px Arial; -webkit-text-stroke: #000000.p2 margin:.0px.0px.0px.0px; font:.0px Arial; color: #0463c1; -webkit-text-stroke: #0463c1 span.Naast een bezoek aan de Cosmodrome, met zijn adembenemende audiovisuele Cosmodromeshows, kan je er natuurlijk ook fietsen, wandelen of minigolf spelen.Niet info: a href" /a /p -40.Rij dan mee op de rug bruidskapsel en make up aan huis rotterdam van een egel door Kabouterwonderland.
De nieuwe attractie Bobos AquaSplash, het grote waterpark met 8 glijbanen en de Splash Emmer voor dolle van de magische dolfijnenshow Dolphin Bay Adventure!
Ben je meer van het avontuur?
Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten.
De taverne en de selfservice lenen zich voor een snelle hap, op elk moment van de dag.
En last but not least, voor de held in jou is er nu Aquaclash.De Cosmodrome garandeert je een fascinerende en spannende uitstap.Het is nooit lang aanschuiven en omdat veel van onze attracties overdekt zijn, hoeft de regen geen spelbreker te zijn.p p De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates.Heerlijk Hemelrijk meer info: a -40 Phantasialand Brühl, gesitueerd bij Cologne, biedt een groot aanbod van spanning, actie en avontuur aan!