Op een keer toen ik make your own techno music weer bij wim kwam vroeg hij of ik naast hem kwam zitten en of ik dan zijn rug wou kraben met dat stokje, omdat er een moie film op tv was Cliffhanger vond ik dat geen probleem.
In het jaar 1923 zag de allereerste wimperkruller het levenslicht, genaamd Kurlash.
Je bent wie, je bent, ongeacht geaardheid, geslacht en leeftijd.Make - up en skincare kon alleen besteld worden via Vogue.Ah, ik kan jullie nog meer vertellen maar dan wordt het weer zon lang verhaal!Het ging dus allemaal per post.De prijs was 1 per flesje.In de geschiedenis van de make - up zijn er periodes geweest waarbij vrouwen afwisselend wel en geen make - up mochten dragen.Zonder dat ik erg in had zat ik met mijn benen wijd en voelde dat stokje over mijn kruis streelen ik zei een beetje verstrooid niet doen wim, maar hij ging door en drukte toen met het stokje in mijn kruis.
Vandaag de dag hoeven we maar een drogist of parfumerie binnen te lopen om allerlei soorten cosmetica te kunnen kopen.
Ik ben herman en toen de gebeurtenis die ik nu vertel speelde was ik een jaar of 17 ik ging toen regelmatig met een vriend naar een oudere kennis van hem, daar mochten wij altijd tv kijken en omdat wij thuis geen tv hadden vonden.
Ik schaamde mij voor mijn hard geworden lul ik ben toch hetro dacht ik nog maar zijn streelende hand vond ik ook lekker.
Reactie lex, Op 16:10 dan is het wel een teken dat je et lekker vond ik was vroeger ook zo begonnen zelfs nog jonger in een kleet hok de verkoper betaste me overall tot hij mijn pik in zijn mond nam voor ik er erg.
Zei hij tegen mij je trekt je vaak af he?Ze zocht heil bij een beauty doctor die haar wangen heeft geïnjecteerd met een rode vloeistof, zodat ze voor altijd een gezonde, frisse blos zou hebben.In die tijd werden er ook veel huidverjongende paraffine-injecties gedaan, met als verschrikkelijk resultaat opgehoopte paraffine op de verkeerde plekken in het gezicht.Blijkt het dus als sinds 1912 te bestaan!Geschreven door herman, Op 22:54.Het was heel ingewikkeld en nam 10 minuten in beslag.Als je model_name nog meer wil steunen, geef dan een fooi!Hij kneep in mijn lul die onmiddelijk hard en stijf werd.Log in om je favorieten op te slaan.Ontdek ons aanbod nu!
Als je het leuk vindt om over de geschiedenis van make - up te lezen dan heb ik eerder artikelen gepubliceerd over de geschiedenis van nagellak en de geschiedenis van mascara. .
Ik dacht dat injecties (fillers als restylane en botox) iets van deze tijd waren, maar kennelijk waren ze er 100 jaar geleden ook al mee bezig.