make up studio amsterdam openingstijden

1x Bresser M-13 Grid, en honingraatstructuur van 6mm als opzetstuk voor de standaard reflector maybelline puder make up zodat je nog meer precies en gecontroleerd kan verlichten.
Het merk staat voor meer dan alleen kwalitatief hoogwaardige producten, de missie is u aan te moedigen om op ontdekking te gaan en make-up te gebruiken op verschillende manieren.
Het aanbrengen van permanente make up wordt bij Voque Beauty verricht door een gediplomeerde specialist.Previous, the next, rozengracht 101-103, 1016 LV Government of Amsterdam, Netherlands Address.The art of makeup from Amsterdam.Daarnaast bezit de salon een GGD vergunning.Chrystal is bekend met verschillende make-up stijlen waardoor zij inzetbaar is voor speciale gelegenheden zoals make-up voor een avondje uit of bruidsmake-up.Al jaren zijn we een sterk vaktechnisch en creatieve kapsalon en werken met de beste mensen en producten.
Met de snoot kan je hele kleine lichteffecten bereiken, bijvoorbeeld voor haarlichtjes bij portretfotografie of backlight effecten bij productfotografie.
De lamp ligt diep in de reflector, en de breed uitlopende reflector kan vrij precies op het te verlichten deel van de opname worden geplaatst.
Totaal les_total number : 2 winkelmandje leeg, verder winkelen, offerte aanvragen, bij Open Studio kun je nieuwe en gebruikte apparatuur kopen.
Uw wensen staan centraal bij Voque Beauty.
Voor vragen of advies kunt u altijd bij ons terecht.Days dagen ntal_total number : 2, verkoop artikelen me ice number :.Te gebruiken voor studio, portret en groepsfotografie.Voor elke gelegenheid een fantastische coupe!Niet alleen om in de watten gelegd te worden maar ook om te genieten van hét moment voor haarzelf!Iedere studio heeft: 1 (optioneel 2) Snoot met grid.