paddock paradise maken

Het is dan ook mogelijk om de louis de kortingscode schuilstal op het midden van de scheiding van de wei/paddock te plaatsen zodat 2 groepen paarden de schuilstal kunnen gebruiken.
Met wormonderzoek kun je de volgende wormen tegen komen.
Uiteraard mogen paarden met ijzers wel in een box en op de wei.Springmateriaal, cavaletti set, schuurpaal met borstels, poetsplaats met warm en koud water.De gebruikte materialen zoals de kunststofplanken of de hardhoutenplanken zijn hetzelfde als van de buitenstal.In de herfst en winter biedt de schuilstal beschutting tegen regen en wind en in de lente/zomer ook tegen de zon en rondvliegend ongedierte.Humus toename staat gelijk aan het verhogen van de gezondheid van de bodem en verbetering van de kwaliteit van het gras wat wij onze paarden voeren.Faciliteiten, je kunt gebruik maken van de volgende faciliteiten: Binnen rijhal (20 x 60 meter) (voorzien van sproei installatie).Daarnaast zijn er verschillende schuilmogelijkheden. .Wormen wil je niet in het land hebben.
Daarmee stimuleren we het lopen van de paarden.
Ons ruwvoer is GMP gecertificeerd en onze leverancier is aangesloten bij SecureFeed.
bloedworm -spoelworm -veulenworm -lintworm In de winter is 1x standaard ontwormen toch aan te raden.
Bekijk ook goed de materialen waar de stal van gemaakt.
Waarna je direct de Kroondomeinen inrijdt met haar vele prachtige ruiterpaden. .Gelegenheid tot loungen op diverse plekken 2 paddocks aansluitend aan de inloopstal.Een dak met ijzeren damwand platen veroorzaakt veel geluid tijdens regen/hagelbuien tevens worden deze erg warm in de zomer waardoor de paarden alsnog liever buiten de schuilstal willen staan.Een naar de track en een naar de paddock.Onze schuilstallen zijn verkrijgbaar in de standaard afmetingen maar ook op maat te maken.Drie inloopweides om lekker te grazen.Het maakt dus niet uit wat voor paard je hebt.Het bos bereik je via het uitrijden van twee zandwegen. .
Daarmee kant het paard altijd een interessante keuze maken.