papieren jurk maken

Knip een stuk groen karton om een vorm van een kegel om de fakkel te maken.
Maak een boeket servetten We markeren het bridgekleed maken midden van de accordeonplooien met behulp van een paar katoenen draden, gemakkelijk om perfect te naaien.
Het heeft een groene kleur en verbergt lijm.Een andere zeer eenvoudige optie is om een breed satijnen lint te gebruiken en beide uiteinden aan elkaar te lijmen.Gebruik geen gearomatiseerde servetten voor het maken van verschillende bloemen.Om dit te doen, hoeft u alleen de helft totempaal maken van dozen van de handdoek te omzeilen en vast te draaien, waarbij u de twee garens draden verdraait.Dit is het geval wanneer we bloemen maken met papieren servetten.Kleur en grootte zijn afhankelijk van persoonlijke smaak, maar dit is prima met wat we vinden op dat moment toen we besloten om deze aangename activiteit te proberen.Also check out some of my recent.
We beginnen met het maken van bloemen uit servetten met onze eigen handen: Bekijk de video-zelfstudie over hoe u dit in meer detail doet: We hebben veel objecten die de oorsprong niet kennen, die in grote hoeveelheden op industriële schaal worden geproduceerd en vaak niet.
Papieren servetten zijn een essentieel kenmerk van een mooie tafelomgeving, maar wat als je bloemen met papieren servetten met je eigen handen maakt?
Draai zelf loungebank steigerhout maken nu de handdoek om ervoor te zorgen dat u geen van de gemaakte plooien mist, zodat u naar het andere gezicht kijkt, soepel en zonder bochten, en buig de vier hoeken van het vierkant dat net het midden raakt, zoals u eerder deed.
Bekijk de video van Making It Easy: We raden je ook aan om een prachtige reeks videohandleidingen van Scribble aan je homevideo-verzameling toe te voegen, over hoe prachtig gevouwen doekenservetten.Vind je het leuk?Snij een stukje van de groene bouw papier in de vorm van een kroon.Een voorbeeld is een gordijnring in hout of metaal.Open eerst het servet helemaal op de tafel en leg het goed.Maki, stapsgewijze handleiding over het maken van bloemen in bulkpapavervelden van gewone servetten: anjers, eerlijk gezegd, anjers zijn naar mijn mening de mooiste bloemen van servetten die je kunt bedenken, en maken ze makkelijker dan ooit.

Hier ben je van mij stap voor stap instructies voor de vervaardiging van prachtige anjers met een gekleurde rand van gewone witte servetten.