permanente make up haarlem liesbeth

Men voelt dat zij deskundige.
De Vylder Liesbeth uit Brasschaat, welkom, wij zijn meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het het aanbrengen van Permanente Make up en Definitieve Ontharing en hebben reeds talloze klanten tevreden gesteld.
Van den Bosch Machteld uit Lint "Aan alle mensen die een permanente make up willen laten uitvoeren: twijfel niet verder en kom naar Rachel!Beide productlijnen zijn op natuurlijke basis en dierproefvrij.Daarnaast gebruik ik ook huidverzorgingsproducten van janssen Cosmeceutical en make-up producten van Lookx.Ook resultaat is Top!Ik ben zér tevreden!
Ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen.
U kunt bij mij ook terecht voor: - microdermabrasie - permanente make-up van wenkbrauwen en oogliners - definitieve ontharing - mesotherapie (zonder naalden u kunt, hIER klikken voor een overzicht van alle behandelingen).
Bij haar moet Alles perfect zijn.
Wij zelf rookhout maken proberen we je zo goed mogelijk eerlijk te adviseren om de beste versie code promo norton renouvellement van jezelf te creëren.
Fiermans Monica uit Schoten "Al heel lang wilde ik een permanente make-up (eyeliner: boven en onder) maar ik bleef aarzelen.Ik ben na een mislukte eyeliner op zoek gegaan op internet en kwam zo op haar site terecht, heb alle goed referenties gelezen en echt, geen enkele lovende reactie is overdreven!Ik heb bij haar mijn wenkbrauwen en oogleden laten doen, volgende maal laat ik mijn mond doen.Vergeleken met Rachel, was de vorige schoonheidsspecialiste waarbij ik mijn 1ste PM liet doen een Grote Flop, vele tranen van pijn moest ik doorstaan.Maak direct een afspraak voor een heerlijke gezichtsbehandeling in Haarlem.Mijn man wilde me het als verjaardagsgeschenk geven dus werd de eerste stap gezet.Mondelinge reclame is tenslotte de beste reclame!



De perfecte afwerking met een persoonlijke benadering, doch Professionele aanpak, kwaliteit, hygiëne, kleurenadvies en Passie voor het vak zijn ons Sterkste Troeven!