prezi laten maken

Prezi screenshot maken lg k10 hieronder waarin je in sneltreinvaart ziet hoe de prezi met tekst, afbeeldingen en frames (objecten) wordt vormgegeven en vervolgens gepresenteerd.
Je kunt ook kiezen voor een achtergrond kleur in plaats van een afbeelding.
De beste screenshots maak je dan ook in deze resolutie.Alle bovenstaande opties zijn gebaseerd badkamer muurtje maken op de interface van voor oktober 2012.Andere Prezi gebruikers kunnen dan dus een kopie opslaan voor eigen gebruik.Bij elk onderwerp zou je weer sub onderwerpen kunnen maken.Deze moet te allen tijden zijn te benaderen en voor zich spreken in gebruik.Je ziet ook én of meerdere cirkels in beeld.De presentator sleept kast maken ikea door de presentatie heen en zoomt in op objecten (of frames, groepen van objecten) door deze aan te tikken.Objecten kunnen dus inderdaad meerdere keren in een pad voor komen.
Die hebben we natuurlijk voor je gemaakt: Gratis Prezi Next handleiding downloaden Je kunt je bestaande Prezi presentaties niet 1 op 1 omzetten naar een Prezi Next. .
Vervolgens kun je deze uploaden naar Prezi.
Prezi vrij in- en uit kunt zoomen op de grafische elementen maak je vaker gebruik van afbeeldingen.
Onder het overzicht zie je kleine afbeeldingen van objecten die je in een pad hebt opgenomen.
De sneltoetsen voor in- en uitzoomen zijn de cijfers 1 en 2 op je toetsenbord, en met Ctrlspatiebalk zoom je uit, net alsof je op het huisje klikte.
Wij hebben gemerkt, tijdens het maken van, prezi, next presentaties en geven van, prezi, next incompany trainingen, dat je met.Importeer video als FLV-bestand als je niet afhankelijk wilt zijn van de internetverbinding.Tips: De Esc-toets op je toetsenbord de-activeert de Transformation Tool, je kunt ook gewoon ergens op het canvas klikken.Met Add to Path neem je een object op in het pad van je presentatie.Er is volop discussie gaande over welk programma het beste is, met name.Grafieken toevoegen Via Insert Charts maak je een grafiek aan in Prezi.Bekijk ook deze Prezi met zakelijke voorbeelden eens ter inspiratie.Objecten kunnen worden voorzien van meerdere animaties en oneindig worden herhaald.De vorm krijgt een eigen frame en is vervolgens helemaal naar wens aan te passen.
Liever wél tekstkaartjes bij de hand?
Tik op de smartphone naast dezelfde presentatie op de drie puntjes en kies voor Use as a clicker.