Houd je van een sudoku puzzel, vind je woordzoekers leuk, of ben je juist cijfermatig / exact ingesteld en vind je cijferpuzzels leuk?
Soort puzzels, op Prijspuzzels zijn er op dit moment drie soorten puzzels te vinden, namelijk de woordzoekers, de sudoku's, en de cijferlegpuzzels.
De gevonden woorden vormen samen een zin/uitdrukking.Voor elke gelegenheid, elke doelgroep en elk budget kan er een passende puzzel ontworpen worden.Een kruiswoordpuzzel over het geboortejaar van oma?Ook voor speciale gelegenheden of als verjaardagsuitnodiging maken in word cadeau is een handgemaakte puzzel altijd een goed idee!Tot begin 2014 boden wij ook prijspuzzels aan, maar nu houden we het bij gewone online puzzels, sudoku's, woordzoekers en cijferlegpuzzels!Hoewel wij onze best doen alles actueel weer te geven.Prijzen, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en de omstandigheden per puzzel(soort) erg kunnen verschillen, is het voor De Puzzelmaker helaas onmogelijk om met vaste prijzen te werken.
In de puzzel kunnen woorden opgenomen worden die aansluiten bij uw branche, er kan een oplossing uitkomen die bij uw bedrijf past en eventueel kunt u een prijsvraag of kortingsactie verbinden aan de puzzel.
Een puzzel valt op, is leuk om te doen en niet onbelangrijk: men is er een tijdje mee bezig en is zo relatief lang op een positieve manier met uw bedrijf bezig.
Een puzzel is een geschikt communicatiemiddel voor uw bedrijf.Je kunt dan elke dag een extra puzzel van elk puzzelsoort maken.Wil je geldprijzen winnen kijk dan eens op de website m!Puzzels van het jaar.Kijk voor meer puzzel-inspiratie rond bij.