Het object is bereikbaar via een brede beklinkerde oprit met volop eigen parkeerplaatsen.
Wat zijn je verwachtingen van de uit te voeren werken?
Voorzien van een handgemaakte.
Kantoor/speelkamer met kast en siroop maken van vlierbloesem aansluiting voor de wastafel.Koreno maakt er werk van! .Dan kunnen wij, Kastenstudio Pinchetti Van Caem, deze walk in closet voor u produceren.In het materiaal en de kleur van jouw keuze. .In 2012 zijn de toiletten en de badkamer gemoderniseerd.Tuinpaviljoen, in 2015 gebouwd, volledig uit eikenhout opgetrokken en met riet bedekt.
Volgens tekening zitten er Linex dakplaten 30 mm en woodtex daksingles, dan 4cm lucht als isolatie en daar boven geperste dakleien.
In 2012 is er een 5 meter brede elektrisch bedienbare roldeur in geplaatst en tevens is er een extra loopdeur naar de tuin.
Kastenstudio Pinchetti Van Caem maakt de kast die aansluit op uw wensen; We zijn al meer dan 20 jaar werkzaam op het gebied van maatwerkkasten; U krijgt 15 jaar garantie op al onze maatwerkkasten.
Verder toegang tot 4 slaapkamers, inbouwkast en de badkamer.
Verdieping * De overloop/vide met beton dekvloer novilon.
Gezellig inpandig buitenterras met open haard.
Rustig gelegen binnen de bebouwde kom.Voor we aan een offerte en calculatie starten komt onze zaakvoerder bij je langs voor een zogenaamde renovatiescan en de opmeting van de te renoveren ruimte.Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen.Wij maken jouw droomkeuken in de stijl die bij jou en je interieur past: modern, landelijk, Engelse stijl, enz.Modern betegelde toiletruimte met wandcloset.