spaarschema maken

Vergeet niet dat dit kasboek is voorzien van automatische excel formules.
Lekker opvallen, want het is de bedoeling dat we zo min mogelijk rode cellen zien!
Onder vaste lasten worden de kosten verstaan die telkens (maandelijks of per kwartaal) terugkeren met een vastgesteld bedrag.
In een kasboek op how to make placenta move up during pregnancy excel formaat mét geautomatiseerde formules, houd kikker maken van papier mache ik nauwkeurig onze inkomsten en uitgaven escher museum den haag korting bij. .Ik heb geleefd van de potjes en met twee studerende kinderen was dat geen overbodige luxe.Indien je een rij verwijdert of toevoegt, dan heeft dat misschien gevolgen voor de formules.Aan het einde van ons salaris hebben we altijd een stuk maand over En keer op keer vragen we onszelf af waar die zuurverdiende centen toch blijven.Heb jij ook iets teveel uitgegeven in de maand December?
Indien je een negatief bedrag invult bij beginsaldo, zal de cel roodkleuren.
De originele bron is mij niet bekend.
Toen ik net begon te werken (toen had ik de spaarpotjes bij de Aegon maar die hadden dit gestopt) legde ik meteen een deel van mijn salaris in de potjes en wachtte ik niet totdat ik wat over zou houden want dat deed ik niet.
En natuurlijk deel ik m maar al te graag met jullie!
Je kunt dit schema ook omdraaien.
Allemaal vaste lasten die aan het bestand toegevoegd of gewijzigd kunnen worden.
Dit heeft mijn voorkeur!Orde scheppen in al je uitgaven en inkomsten.Inkomsten, alle inkomsten staan bovenaan, deze bepalen immers je maandelijkse uitgaven.Susanne Oljans maakte haar eigen variant : Ga jij meedoen met deze challenge of heb je een ander spaarsysteem?En natuurlijk kan je deze helemaal aanpassen naar je eigen situatie.En nee, dit zijn niet onze inkomsten en uitgaven, die houd ik natuurlijk privé ;-).Januari is vaak de maand van bezinning en de broekriem weer wat strakker aan te trekken.