Hij is een stoere hond maar heeft maar een heel klein hartje.
Van toblerone en een snoepblik vol chocolade eitjes tot aan een heerlijke chocoladebox.
Sommige cookies plaatsen wij altijd voor een goede werking van de kinderbankje maken website, deze te verbeteren en analyseren.
Een foto erbij of how to make yorkshire een leuk design, en je verrast deze kookgek met een onvergetelijk cadeau.Laat jouw leukste, mooiste of liefste tekst bedrukken op de verpakking van de chocolade.Zo kun je én van onze schorten bedrukken om de keukenprins(es) te verrassen!Een leuke fotokalender maken voor met alle verjaardagen op doe je bij smartphoto.Je kunt het cadeau helemaal personaliseren door een eigen naam, tekst of foto toe te voegen.
Verras daarom iemand met een heerlijk chocolade cadeau.
Zet de naam van de ontvanger op de verpakking en voeg een persoonlijke boodschap toe om het cadeau extra uniek te maken.
Woezel houdt van spelen, gromt tegen buurpoes en jaagt graag op het molletje maar stiekem vind het stoere hondjes het allemaal best nog eng.De beste promoties inspiratie voor je foto's wekelijks in je mailbox!Samen beleven de twee vriendjes vele avonturen die aansluiten op de wereld van kinderen.Laat snel én van onze mooie schorten bedrukken!Bij Personalgifts kan je zelf het leukste chocolade cadeau maken.Woezel is een klein jongenshondje.