5, herhaal bovenstaande stappen met een andere strook van dezelfde kleur.
Leg 8 stroken papier (in de basiskleur) naast elkaar, zodat de lijnen op elk strookje naar boven liggen en een doorlopende lijn vormen.Knip het vel vervolgens in de lengte in stroken van 1,3 cm breed.Gebruik drie vellen knutselpapier van 21,5 x.Elke kant moet dezelfde hoogte krijgen.Knip uit het gekleurde karton een rechthoek van vleeskleur en lijm de randen zodat je een cilinder hebt - dit is het lichaam van een biggetje.
Vouw voor de afronding het uiteinde van het rolletje waarmee je aan het weven bent over een opstaand rolletje en lijm het vast.
Als je er een handvat aan wilt toevoegen, plak je beide uiteinden van een lange strook papier aan beide kanten van het mandje voordat je de laatste stroken eroverheen plakt.
We have many "green" items available, and many of our items have been "green" for decades.
Hierdoor wordt het mandje sterker.
Herhaal de stappen totdat je bij de bovenrand komt.
Als je kind graag met papier speelt, danbied hem een interessante en spannende ervaring, die niet alleen aangenaam zal zijn, maar ook zal helpen zijn creatieve ontwikkeling.
Sowohl für die Registrierung als auch zum Einloggen können Google- und Facebook-Konten verwendet werden.Plaats hem in een lichte hoek, zodat het rolletje langer wordt dan het vel papier zelf.Op dezelfde manier, alleen uit papier van corporale kleur uitgesneden en lijm samen in de vorm van een cilinder een patch.Methode 2 Een rond zelf structuurverf maken mandje van krantenpapier 1, rol het krantenpapier op tot rolletjes.Schuif vervolgens de stroken tegen elkaar aan, zodat de randen tegen elkaar aan liggen.Snijd daarnaast een dun lint van een papier met een donkere kleur, knip de gekartelde randen eruit en bedek elke poot met deze tape langs de onderkant.