De beste, mediaMarkt service.
Of het nu gaat om levering, retourneren, garantie, reparatie, betaalmogelijkheden of een van onze andere diensten - onze klanten verdienen de beste service.
Daarmee kun je niet op betalen, maar kun je wel in al onze winkels terecht.'De tweede bloei' noemt mijn broer dat: how do bail bondsman make money minder foute make up kortstondig dan die van de voorzomer.'De sigaretten heb ik natuurlijk opgerookt maar de aansteker moet nog ergens in mijn auto liggen.'De kunst duurt lang, het leven kort' vertaalden we, om tot ons door te laten dringen dat de schoonheid van de (literaire) kunst ons met gemak overleeft.'Celebrate the little things'!
'Alweer' hoor ik in de verte roepen.
Vind altijd het perfecte cadeau dankzij de MediaMarkt geschenkkaart, met een waarde van 5 tot 150, geldig voor ons hele assortiment!
'De baccalá is beter in Teglia!' 'Deze torta d'erba is de beste die ik ooit gegeten heb!' (Ik) 'De sgabei zijn lekker droog, beter dan bij de Teatro!' Het maakt het leven gemakkelijk als je overal hetzelfde eet.
De exacte mogelijkheden kunnen variëren per acceptant.
'Als het nu om duizenden honden ging flowform maken maar het waren er de laatste jaren maar veertig is zijn repliek.
'De Week' is een magazine met daarin elke zaterdag een selectie van de beste duiding, achtergronden en opinies uit het Reformatorisch Dagblad van de afgelopen week.
De vervanger, een plastic versie, blijkt echter nog niet zo n succes te zijn.Kan ik mijn cadeaubon bij mediamarkt.'Flink schuren en dan een laag beits en twee lagen transparante lak.'De kruik gaat net zolang te water tot hij barst zegt een Nederlands spreekwoord.VVV, cadeaubon blijft onbeperkt geldig te besteden.'Dat verbeeldt men zich bij u, omdat er op iedere vierkante meter een geoloog staat met een microscoop.' Nummedal meent dat in Nederland nog eens alle zandkorrels geteld zullen worden, maar dat is geen wetenschap meer: 'Wetenschap is de titanische poging van het menselijk intellect.VVV, cadeaubon kunt inleveren worden besproken en zal een overzicht van de grootste Nederlandse winkelketens worden gegeven.Bij het invoeren van mijn cadeaubon of voucher krijg ik een foutmelding.'De crisis is nu ook bij jullie zegt Giorgio op het terras van de bar.

'Dogma is doxa' heet dat.
'Dan word ik haai' (Joris) - De belastinginspecteur was net klaar met de accountant toen hij zei: 'by the way, hoeveel btw is er al verrekend?' (Vinet) - De Heinz schoorsteen in Elst needs to be catched-up (Enbee) - Ik kan wel jongleren, maar heb.