Havermout houdt je in conditie én op je streefgewicht, en urban decay gift sets is ook nog eens gezond voor je hart.
Vezelrijk en uitstekend oplosbaar, havermout is vezelrijk en heeft daarbij nog eens het belangrijke voordeel dat het goed oplosbaar.
Een gezonde, gevarieerde en evenwichtige voeding staat centraal bij ieder gezond en doeltreffend dieet.
Hoe graag we ook Afrika willen helpen, smakken geld aan mensen geven om te helpen, gaat niet werken.De mensen lachen altijd en zijn ook altijd in voor een grapje.Geeft zoveel mogelijk de voorkeur aan havermout die het minst werd voorbewerkt, die doet je het meest gewicht verliezen.Na mijn reis kan ik je sterk aanbevelen om eens je resort uit te stappen en juist de stadjes en dorpjes te bezoeken.(Heb hier dan ook respect voor).Het is niet verplicht om reisvaccinaties te nemen, maar het wordt wel sterk aangeraden. .
Smeer je elke dag in met een product met deet.
Dat komt door de aanwezigheid van trage, gezonde koolhydraten die door je bloed traag en gelijkmatig worden opgenomen door je bloed.
Maak een praatje met de inwoners, zij kunnen je de beste tips geven en bovendien is het gezellig.
Het wordt dan ook aangeraden om een busje te huren met een chauffeur voor een kleine prijs, die je overal heen kan brengen.
Gambia is een moslimland, omdat 90 van de bevolking in Gambia Moslim is, is het respectvol om niet al te sexy of blote kleding te dragen als je besluit om je resort te verlaten.
Havermout helpt je ook je bloedsuikerspiegel in de juiste balans te houden.Het is niet zielig, in Nederland zou je ook hard zijn tegen iemand die na 10x nee zeggen toch door blijft pushen, toch?En zij die toch vlug een ontbijt nemen, kiezen dikwijls voor muesli, zowel jong als oud.Of in een land met gele koorts?Maar dat klinkt veel fijner dan het in werkelijkheid.Je maakt gemakkelijk zélf een goedkoop én doeltreffend schoonheiodsmasker, door een half kopje havermout te mengen met evenveel warm water en een kwart kopje honing.Havermout biedt je vele gezondheidsvoordelen en helpt je zelfs mér dan én handje om overtollige kilo's definitief overboord te gooien.Maar dit zul je ook in andere arme landen meemaken.